Gastenboek berichten

"Wat een geweldige ervaring! Heerlijk eten geweldige bediening en kundige en vriendelijke kok achter de TeppanYaki. "
- Thijs uit Weesp

"Een collega tipte dit restaurant als het beste Japanse restaurant in de wijde omgeving. En dat klopt ook. Heerlijk eten, echt top. Grote porties en zowel vlees als vis waren overheerlijk. EN dan de bediening. Alles was mogelijk. Niets dan lof voor dit restaurant waar we op zaterdag 17 maart 2018 hebben gegeten"
- Andre en Machteld uit Utrecht

"Wij komen hier al jaren met veel plezier! We hebben elders ook een Japans restaurant aangedaan maar net niet. Alles bij Tokyo is vers bereidt en de bediening vriendelijk. Voor ons de perfecte plek om naar terug te gaan! Met vriendelijke groet Greet en Peter "
- Greet & Peter uit Loosdrecht

"We komen er al jaren en altijd lekker. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en de lekkerste sushi van Hilversum! 1e Kerstdag 2016 was ook weer TOP! Wij wensen de eigenaren succes "
- Thea uit Hilversum

"Al jaren een favoriet waar je altijd terecht kan en met een voldane glimlach de deur uit loopt. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding van Teppan Yaki menu. Door verbouwing nu een veel lichtere en eigentijdse look&feel met behoud van de warmte. Wens de eigenaren alle succes (hoop alleen voor ons dat we altijd aan kunnen blijven schuiven zonder reservering). "
- Anouk

"Heerlijk gegeten, uitermate vriendelijke bediening in een sfeervolle omgeving. We komen zeker nog eens terug!"
- F. Loeb

"Wij hebben er heerlijk gegeten. Helemaal top."
- Jos Wynands

"Wij hadden met 6 personen het AH menu. Wij hebben genoten van het heerlijke eten, de ambiance en de medewerkers. Er zal zeker vaker gekozen voor dit restaurant."
- Trudi van Willigenburg-Sijbrands

"Verassings menu shushi genomen en was letterlijk en figuurlijk verrast, prettige bediening in een ontspannen sfeer. Eten was smaakvol, gevarieerd en ruim voldoende. Komen zeer zeker hier terug."
- Michel & Monique

"Afgelopen weekend gegeten met 2 vrienden. Heerlijk gegeten, goede sfeer en prima bediening. Teppan Yaki menu is waar voor je geld."
- Sacha

 

Gastenboek hier tekenen


Om spam te voorkomen vragen we u de som op te lossen:


 

GRAAG TOT ZIENS!