Gastenboek berichten

"We komen er al jaren en altijd lekker. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en de lekkerste sushi van Hilversum! 1e Kerstdag 2016 was ook weer TOP! Wij wensen de eigenaren succes "
- Thea uit Hilversum

"Al jaren een favoriet waar je altijd terecht kan en met een voldane glimlach de deur uit loopt. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding van Teppan Yaki menu. Door verbouwing nu een veel lichtere en eigentijdse look&feel met behoud van de warmte. Wens de eigenaren alle succes (hoop alleen voor ons dat we altijd aan kunnen blijven schuiven zonder reservering). "
- Anouk

"Heerlijk gegeten, uitermate vriendelijke bediening in een sfeervolle omgeving. We komen zeker nog eens terug!"
- F. Loeb

"Wij hebben er heerlijk gegeten. Helemaal top."
- Jos Wynands

"Wij hadden met 6 personen het AH menu. Wij hebben genoten van het heerlijke eten, de ambiance en de medewerkers. Er zal zeker vaker gekozen voor dit restaurant."
- Trudi van Willigenburg-Sijbrands

"Verassings menu shushi genomen en was letterlijk en figuurlijk verrast, prettige bediening in een ontspannen sfeer. Eten was smaakvol, gevarieerd en ruim voldoende. Komen zeer zeker hier terug."
- Michel & Monique

"Afgelopen weekend gegeten met 2 vrienden. Heerlijk gegeten, goede sfeer en prima bediening. Teppan Yaki menu is waar voor je geld."
- Sacha

 

Gastenboek hier tekenen


Om spam te voorkomen vragen we u de som op te lossen.

 

GRAAG TOT ZIENS!